Τα Kύματα

Σας καλωσορίζουμε στο κατάλυμα μας..

Κύριο μέλημά μας και υποχρέωση είναι να διαφυλάξουμε την υγεία των επισκεπτών μας. Με αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψιν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί, θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στους πελάτες μας τα κάτωθι:

  1. Οι πελάτες μας θα πρέπει τουλάχιστον στους κοινόχρηστους χώρους να είναι εφοδιασμένοι με μάσκα
  2. Καθημερινα θα γίνεται απολύμανση στους εσωτερικούς χώρους των δωματίων και πολλαπλές φορές μέσα στην ημέρα στους κοινόχρηστους χώρους.
  3. Στα δωμάτια αλλά και τους κοινόχρηστους χώρους θα υπάρχει αντισηπτικό για λόγους απολύμανσης
  4. Κατά την άφιξη των πελατών θα γίνεται θερμομέτρηση για λόγους ασφαλείας και προαιρετικά καθημερινή θερμομέτρηση εφόσον το επιθυμούν.
  5. Το πρωινό θα παραλαμβάνεται από τον μπουφέ και θα τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας ή ακόμη θα καταναλώνεται εντός του δωματίου κατά περίπτωση.

Στη δύσκολη συγκυρία που περνά ο τόπος, ας προσπαθήσουμε υπεύθυνα να ανταποκριθούμε όλοι στους βασικούς κανόνες υγιεινής ώστε αφενός να προστατεύσουμε τους πελάτες και το προσωπικό μας και αφετέρου να δημιουργήσουμε ασφαλείς προϋποθέσεις επισκεψιμότητας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!

Εκ της Διευθύνσεως


Η επιχείρηση του Φωτεινού Ιωάννη με την επωνυμία "ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ" διαθέτει ενοικιαζόμενα δωμάτια Ά κατηγορίας, 4 χιλ. από το λιμάνι της Καμαριώτισσας.

Εδώ θα βρείτε ανακαινισμένα άνετα και δροσερά δωμάτια, φωτεινά και ευάερα με ατομικό λουτρό, ψυγείο, τηλεόραση, μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα και 2 άνετα παρκινγκ ακριβώς πάνω στο κύμα, μέσα σε καταπράσινο περιβάλλον με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιδιά και οργανωμένη αμμουδιά. Με ωραίο εξωτερικό χώρο, διαμορφωμένο παραδοσιακά με ξύλινα κουφώματα, κιόσκια και κεραμοσκεπή, μεγάλη πλακόστρωτη αυλή, πνιγμένη στο πράσινο και αίθριο υπερυψωμένο χώρο διαμορφωμένο ώστε να απολαμβάνεται το Αιγαίο πέλαγος.

Η επιχείρηση διαθέτει ακόμη εστιατόριο με νοστιμότατα παραδοσιακά φαγητά και αναλαμβάνει τη διοργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε την παραδοσιακή φιλοξενία και την ευγενική εξυπηρέτησή μας και να περάσετε τις πιο όμορφες διακοπές, δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Θρακικού πελάγους.

Online Εκδήλωση Ενδιαφέροντος