Τα Kύματα

Η επιχείρηση του Φωτεινού Ιωάννη με την επωνυμία "ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ" διαθέτει ενοικιαζόμενα δωμάτια Ά κατηγορίας, 4 χιλ. από το λιμάνι της Καμαριώτισσας.

Εδώ θα βρείτε ανακαινισμένα άνετα και δροσερά δωμάτια, φωτεινά και ευάερα με ατομικό λουτρό, ψυγείο, τηλεόραση, μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα και 2 άνετα παρκινγκ ακριβώς πάνω στο κύμα, μέσα σε καταπράσινο περιβάλλον με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιδιά και οργανωμένη αμμουδιά. Με ωραίο εξωτερικό χώρο, διαμορφωμένο παραδοσιακά με ξύλινα κουφώματα, κιόσκια και κεραμοσκεπή, μεγάλη πλακόστρωτη αυλή, πνιγμένη στο πράσινο και αίθριο υπερυψωμένο χώρο διαμορφωμένο ώστε να απολαμβάνεται το Αιγαίο πέλαγος.

Η επιχείρηση διαθέτει ακόμη εστιατόριο με νοστιμότατα παραδοσιακά φαγητά και αναλαμβάνει τη διοργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε την παραδοσιακή φιλοξενία και την ευγενική εξυπηρέτησή μας και να περάσετε τις πιο όμορφες διακοπές, δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Θρακικού πελάγους.

Online Εκδήλωση Ενδιαφέροντος